Vrijwilliger worden binnen AVALYMPICS vzw

GOED OM WETEN 

Avalympics vzw zorgt altijd voor een vrijwilligersverzekering. Wij verwachten geen specifieke kennis, maar wij zorgen ervoor dat je altijd voldoende achtergrondinformatie krijgt, zodat alles veilig kan verlopen 

Zin ? Contacteer Benjamin Tas - tel. 0472/60 51 73 of benjamin.tas@mpi-oosterlo.be

 

WIJ ZOEKEN VRIJWILLIGERS VOOR :

Voetbaltrainer op zaterdag

Wij zijn op zoek naar 1 of meerdere voetbaltrainers op zaterdag. Onze G-voetbalwerking binnen KSAV Sint Dimpna zit sterk in de lift, vandaar dat we dringend op zoek zjn naar versterking op trainersvlak.

Wij trainen van

  • 9.00 uur tot 10.30uur (plus 16-jarigen)
  • 9.30 uur tot 11.00 uur (kidswerking)

Wat verwachten we van jou ? Wat voetbalervaring en veel goesting om trainingen te geven.

Wij bieden jou : een geweldige bende G-voetballers, een hoop ervaring die we graag delen en een vrijwilligersverzekering.

Sportvervoer op dinsdag tussen 16.00u en 19.30u

Wij zijn op zoek naar een chauffeur de onze ruiters en tafeltennissers van MPI Oosterlo naar Rijhal Dierckx, Paddenhoek 5c te Geel -Zammel en het tafeltennislokaal van Geelse TTC, Bel 19/1 te Geel brengt.

Wij zorgen voor een minibus, een vrijwilligersverzekering en een duidelijke reisroute. Voor dit vervoer heb je geen speciaal rijbewijs nodig.

Tijdens de eerste 2 weken rijden we samen naar de verschillende plaatsen. Daarna is er altijd iemand aanwezig op onze dienst om vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden.

Begeleider fietswedstrijden

Doorheen het jaar zoekt Avalympics vzw vrijwilligers die 

  • Onze G-wielrenners tijdens hun wedstrijden op de weg en tijdens het veldrijden op zaterdag of zondag mee begeleiden: bv. vervoer van renners en fietsen, opvang gedurende de wedstrijd, helpen bij inschrijving, helpen tijdens de wedstrijd (mee op de fiets om te ondersteunen).
  • Tijdens G-wielerwedstrijden mee zorgen voor de ontvangst van de G-wielrenners of aan de aankomst de doortochten noteren zodat we na de wedstrijd een "perfecte" uitslag kunnen aanbieden.
  • Foto's nemen tijdens de G-wielerwedstrijden, die nadien op onze website verschijnen.

Fotograaf

Wij zoeken één of meerdere vrijwilligers die af en toe tijdens trainingen of wedstrijden foto's nemen. Een goed verhaal begint immers bij een goede foto. Je hoeft op dit vlak geen opleiding genoten te hebben. 

Graag foto's maken en delen is voldoende.